Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η ΤΑΜΠΕΛΑ «ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ» ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Με αφορμή τη συμπλήρωση 41 χρόνων από την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «41 χρόνια μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το σώμα του Ελληνισμού εξακολουθεί να αιμορραγεί.

Οι προσπάθειες για μια βιώσιμη, δίκαιη, κοινά αποδεκτή λύση σκοντάφτει πάνω στην αδιαλλαξία και τις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις της Άγκυρας. Η ταμπέλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ απαγορεύεται να αναρτηθεί.

Το μεγάλο και αξιοπρεπές ΟΧΙ του αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου, η πολύτιμη παρακαταθήκη που μας κληροδότησε, οφείλει να παραμείνει οδηγός μας, φάρος φωτεινός που κατευθύνει τις δράσεις μας.

Εύχομαι και ελπίζω, να σημάνει σύντομα η ώρα της δικαίωσης».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous