ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ»

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό radio1d.gr και στους δημοσιογράφους Κατερίνα Στάμου και Παναγιώτη Μπουλιώνη στην εκπομπή «Πρωινές κουβέντες», ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως η ΝΔ χρειάζεται σήμερα «έναν δεξιό Τσε Γκεβάρα».

Σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, επισήμανε πως «δεν υπάρχει αντιπολίτευση απέναντι σε έναν star που λέγεται Τσίπρας» ενώ εστιάζοντας στο ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του επόμενου αρχηγού της, απάντησε πως το κόμμα «χρειάζεται έναν Ψωμιάδη πριν πέντε χρόνια, πριν τον ισοπεδώσουν και δικοί του άνθρωποι».

Μιλώντας για τα ονόματα των φερόμενων ως υποψηφίων προέδρων αυτή τη χρονική στιγμή ο κ. Ψωμιάδης τόνισε: «είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα που δεν έχουν προσφέρει τίποτα». 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Υπό προϋποθέσεις». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «σε όλα υπερτερώ έναντι όλων αυτών των ενδεχόμενων υποψηφίων καθώς δεν έσκυψα ποτέ, δεν μπήκα στο σύστημα».

Ο πρώην Περιφερειάρχης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου: «Θα ήθελα στη ΝΔ τον Απόστολο», επισήμανε, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς και το λαϊκό του προφίλ».

 Όσο αφορά στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Ψωμιάδης είπε:«Είχε μία ηγετική ομάδα που τον κατέστρεψε, πορφυρογέννητους που δεν έχουν πέσει ποτέ στη μάχη. Δεν είχε δίπλα του καλούς στρατιώτες».

Μιλώντας για το δημοψήφισμα ο κ. Ψωμιάδης το χαρακτήρισε «ηλίθιο και διχαστικό, μια κοροϊδία που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ», ενώ τέλος έκανε αναφορά στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Οικονομικών τον οποίο χαρακτήρισε «Μπαρουφάκη». «Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του παραμυθιού των τελευταίων μηνών που «προσπαθούσε να παρουσιάσει τα φύκια ως μεταξωτές κορδέλες».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous