Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως το πολιτικό κεφάλαιο του Κώστα Καραμανλή δεν έχει κλείσει ακόμη.

Η μεγάλη απήχηση της δημόσιας παρέμβασης του στον ελληνικό λαό αποδεικνύει πως ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί ακέραιες τις δυνάμεις του και πως παραμένει ο μόνος υπεύθυνος πολιτικός άνδρας που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της χώρας σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Η Πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη. Η Πατρίδα χρειάζεται έναν πολιτικό που θα πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Η Πατρίδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πως προτάσσει το εθνικό συμφέρον, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στα εθνικά μας θέματα.  Τον καλώ να βγει μπροστά, να ξαναενώσει τους Έλληνες, να τεθεί επικεφαλής κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, να βάλει τέρμα στο διχασμό, να γίνει ο Εθνάρχης του 21ου αιώνα, ακολουθώντας τα βήματα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή».  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous