Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ»

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015εκτύπωση
04.jpg

«Καμία έκπληξη. Δεν περίμενα από τους εθνομηδενιστές να σεβαστούν τα μαρτυρικά γεγονότα της Γενοκτονίας των προγόνων μας.

Ο δρόμος που χάραξε η Ρεπούση παραμένει για τους δήθεν «προοδευτικούς» του υπουργείου Παιδείας φωτεινό μονοπάτι και σημείο αναφοράς. Δυστυχώς οι έξωθεν εντολές για ισοπέδωση της ιστορικής μνήμης εκτελούνται στο ακέραιο.  

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η μέχρι στιγμής σιωπή από το κόμμα των ΑΝΕΛΛ, που πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως λειτουργούν ως εγγυητές της αδιάρρηκτης ενότητας του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Είμαι βέβαιος πως ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος με την ευαισθησία που τον διακρίνει στα θέματα αυτά θα παρέμβει και θα ζητήσει την ανάκληση της αισχρής αυτής απόφασης που προσβάλει βάναυσα την ιστορική αλήθεια». 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous