Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ»

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και υπέρ της ρήξης, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αυτές τις κρίσιμες ώρες της εθνικής διαπραγμάτευσης δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τη διχόνοια να μπει ανάμεσα μας. Είναι υποχρέωση μας να απομονώσουμε τα ακραία στοιχεία, απ’ όλες τις πλευρές, αυτούς που προσπαθούν με τις κομματικές ταμπέλες στα χέρια να σκάψουν την τάφρο του εθνικού διχασμού για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους, ιδιοτελή συμφέροντα. Ενότητα, ομοψυχία, εθνική συνεννόηση. Αυτή οφείλει να είναι η δική μας απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις της επόμενης ημέρας». 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous