ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015εκτύπωση
06.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του πως με τη μέχρι σήμερα συνεπή πολιτική της πορεία, τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα που τη διακρίνουν θα πετύχει την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και θα συμβάλει στην επίτευξη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

 Δε χωρά καμιά αμφιβολία, πως η εκλογή σας από τη βάση στη θέση της πρώτης γυναίκας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας πορείας για ένα κόμμα που σημάδεψε τη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας.

Είναι ακόμη δεδομένο, πως αναλαμβάνετε βαρύ φορτίο στις πλάτες σας, καθώς καλείστε να διαχειριστείτε λάθη και ευθύνες του παρελθόντος που δεν σας αναλογούν.

Κρίνοντας, όμως, από τη συνεπή πολιτική σας πορεία μέχρι σήμερα, τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα που σας διακρίνουν, έχετε όλες τις προϋποθέσεις ώστε να πετύχετε την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και να συμβάλετε στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας.

Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη! 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous