Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015εκτύπωση
04.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχα τονίσει πως ο νέος πρωθυπουργός καλείται να διαχειριστεί την πορεία της χώρας λειτουργώντας με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, δίνοντας προτεραιότητα σε ένα ειλικρινή εθνικό διάλογο που θα ισχυροποιούσε τη διαπραγματευτική μας θέση στην Ευρώπη.

Είναι πλέον σαφές πως βρισκόμαστε στη κόψη του ξυραφιού, ο δρόμος της ελπίδας που θα ερχόταν μπορεί τις επόμενες ημέρες να καταλήξει σε ένα οικονομικό εθνικό εφιάλτη.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες επαναφέρω την πρόταση μου για άμεση σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, με τη συμμετοχή όλων των διατελεσάντων πρωθυπουργών, ώστε αυτή την ύστατη ώρα να πρυτανεύσει η λογική και να παρουσιαστούμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτές τις ιστορικές για τον τόπο και για το μέλλον μας στιγμές απαιτείται άμεσα, χωρίς χρονοτριβή, η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής για την οποία θα δεσμευτούν άπαντες ώστε να αποφύγουμε την ύστατη ώρα την καταστροφή.

Ασφαλώς ευθύνες υπάρχουν και βαραίνουν πρώτιστα τις κυβερνήσεις που τα τελευταία πέντε χρόνια έκρυψαν συστηματικά την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.

Τώρα όμως είναι ώρα ευθύνης για όλους. Πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα η Πατρίδα. Και να έχουμε στο νου μας πως εθνική αξιοπρέπεια δεν είναι να λες σε όλα όχι.

Είναι υποχρέωση σου να ελίσσεσαι, να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, μέχρι το σημείο που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον.

Δε χωρά καμιά αμφιβολία, πως η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να επιτευχθεί με νέα, εθνοκτόνα μέτρα. Την ίδια ώρα όμως, οι πολιτικές ακροβασίες και οι παληκαρισμοί οδηγούν στο γκρεμό.

Εύχομαι και ελπίζω να επικρατήσει ψυχραιμία και σύνεση.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει όρθια και θα μείνει».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous