Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ3»

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015εκτύπωση
02.jpg

Σχολιάζοντας την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μετά από δύο χρόνια σιωπής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η απόφαση να χάσουν τη δουλειά τους εν μία νυκτί 2.000 εργαζόμενοι στη λογική του κατευνασμού των απαιτήσεων της Τρόικα ήταν μια πράξη απαράδεκτη. Πιστεύω πως σήμερα ξεκινά μια νέα πορεία για την ΕΡΤ που καλείται να υπηρετήσει το αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης με αντικειμενικότητα, ήθος και ποιότητα, χωρίς αποκλεισμούς, απαλλαγμένη από τον κομματισμό και άλλες κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Την ίδια ώρα, όμως, είναι σαφές πως πλήρης επαναλειτουργία της ΕΡΤ δε νοείται χωρίς τη φωνή της βόρειας Ελλάδας, χωρίς την ΕΡΤ3.

Παραμένω συνεπής σε παλαιότερες δηλώσεις μου, πως δεν είναι δυνατό η Θεσσαλονίκη να στερείται το δικό της δημόσιο κανάλι, πρέπει κάποτε να μπει ένα τέλος στην απαξίωση και στον εμπαιγμό της Μακεδονίας και της Θράκης.

Καλή αρχή σε όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, εύχομαι η ΕΡΤ3 να είναι πολύ σύντομα στον αέρα».      

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous