Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια γενναία πολιτική επιλογή ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει με πράξεις στον πολιτικό του βίο πως πορεύεται με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα.

Είναι σαφές, πως όλα αυτά τα χρόνια δεν απέφυγε και τα λάθη. Πλην όμως, όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα, έβαλε πλάτη στα δύσκολα, δεν κρύφτηκε, ανέλαβε πλήρως τις πολιτικές αμαρτίες και των προκατόχων του που δεν του αναλογούσαν.

Και τώρα, είχε την ευθιξία να ανοίξει ο ίδιος το δρόμο της διαδοχής του στο ΠΑΣΟΚ παραδίδοντας μαθήματα κομματικής δημοκρατίας, την ώρα που η ηγεσία της ΝΔ αναζητά ακόμη τα αίτια της εκλογικής συντριβής σε άνευρες και ανούσιες συγκεντρώσεις…

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν, είναι και θα παραμείνει πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο. Η παρουσία του στο πολιτικό προσκήνιο κρίνεται ως απόλυτα απαραίτητη, καθώς η εμπειρία του, η σοβαρότητα του, οι γνώσεις του, ο ρεαλισμός του, η δυναμική του, μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν, σε μια εποχή που στην Ελλάδα δεν περισσεύουν οι ικανοί.

Είμαι βέβαιος, πως όποτε κληθεί, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα ανταποκριθεί και πάλι στο προσκλητήριο της ευθύνης, θα προτάξει το εθνικό συμφέρον».  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous