ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΑΡ

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015εκτύπωση
05.jpg

Το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο συνεχάρη σήμερα με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης κάνει λόγο για την εμφάνιση ενός νέου ανθρώπου που σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα για τη ΔΗΜ.ΑΡ., διαδεχόμενος έναν από τους πλέον σοβαρούς και αξιοπρεπείς πολιτικούς, το Φώτη Κουβέλη. 

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Είμαι βέβαιος πως η παρουσία ενός νέου ανθρώπου με καταγωγή από τη γη της Μακεδονίας στο τιμόνι του κόμματος σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα, την επανεκκίνηση της παράταξης που ίδρυσε ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς, σοβαρούς και ακέραιους Έλληνες πολιτικούς, ο Φώτης Κουβέλης.

Εύχομαι ολόψυχα, προς όφελος της Πατρίδας, να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, να στηρίξετε την κοινή προσπάθεια για να βγει επιτέλους η χώρα από το λαβύρινθο.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.   

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous