ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΕΚ

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Τα συγχαρητήρια του στις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΕΚ και του Ηρακλή απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την άνοδο τους στο Πρωτάθλημα της Super League.

Ο κ. Ψωμιάδης κάνει λόγο για δύο ιστορικές ομάδες που αναγεννήθηκαν και επιστρέφουν με υψηλούς στόχους, αφήνοντας πίσω τα πέτρινα χρόνια, τονίζοντας παράλληλα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την παρουσία των δύο αυτών ομάδων στην κορυφαία κατηγορία.

 

Η επιστολή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη:

 

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη FootballLeague που σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της θέση. Το μεγάλο αυτό σωματείο είναι καταδικασμένο από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί. Τα πέτρινα χρόνια ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιος, γνωρίζοντας εσάς προσωπικά, το πείσμα και την επιμονή σας, πως θα κάνετε πράξη αυτά για τα οποία δεσμευτήκατε, να κάνετε την ΑΕΚ και πάλι μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα και να αποκαταστήσετε τη θέση της στην Ευρώπη.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από μια ισχυρή ΑΕΚ.

  

Η επιστολή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρο Παπαθανασάκη:

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια επιστροφή του ιστορικού Ηρακλή στη φυσική του θέση, στα σαλόνια της SuperLeague.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε εσάς προσωπικά, σε όλο το διοικητικό συμβούλιο, τους παίχτες, το προπονητικό επιτελείο και τον υπέροχο κόσμο του Γηραιού για τη δικαίωση των προσπαθειών σας, για την αναγέννηση της ομάδας και την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είχατε θέσει.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή αρχή και καλή δύναμη στη SuperLeague!

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous