ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟ

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015εκτύπωση
05.jpg

 

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχίσει επάξια το έργο του μακαριστού προκατόχου του, κυρού Προκοπίου.

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή Σας στο μητροπολιτικό θώκο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Στο πρόσωπο Σας η Εκκλησία της Ελλάδος βρήκε τον άξιο διάδοχο του μακαριστού προκατόχου σας κυρού Προκοπίου, ενός Ποιμενάρχη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προσφοράς, υπηρετώντας με σύνεση και παρρησία το ευσεβές πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας.

Πλέον, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στη δεδομένη αξία, στις ικανότητες και στο αγωνιστικό σας φρόνημα, στοιχεία που εντοπίστηκαν και εκτιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της διακονίας σας ως Πρωτοσύγκελου στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι Σεβασμιότατε, η Θεσσαλονίκη σας καλωσορίζει.

Καλή δύναμη!

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous