ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣTON ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015εκτύπωση
01.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Ευάγγελο Γραμμένο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης καλεί στην επιστολή του τον κ. Γραμμένο να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειες του για την ουσιαστική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα κάνει λόγο για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΕΠΣΜ στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Επιτρέψτε μου να σας δώσω και γραπτώς ταθερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της μεγαλύτερης Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Η συντριπτική νίκη του συνδυασμού σας απέδειξε πως οι τα σωματεία εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο ζωής που έχετε καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια εσείς και οι συνεργάτες σας.

Είμαι βέβαιος πως και με το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσετε και εντείνετε τις προσπάθειες σας για την ουσιαστική αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για τη στήριξη των αθλητών, για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή δύναμη, καλή επιτυχία!

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous