ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι παίχτες του Γιάννη Καλμαζίδη απέδειξαν με τον πλέον εμφαντικό τρόπο πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, φέρνοντας το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Μια πόλη, που μετά τις επιτυχίες του Άρη και του Ηρακλή στο άθλημα αυτό μπορεί να πανηγυρίζει πως ανακτά τα σκήπτρα του ελληνικού βόλεϊ και να ελπίζει σε νέες μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Πολλά μπράβο στον αρχιτέκτονα του θριάμβου, τον Πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου και όλο το διοικητικό συμβούλιο, στους παίχτες, το προπονητικό επιτελείο και ασφαλώς στους χιλιάδες φίλους του Δικέφαλου που δημιούργησαν χτες μια φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ωθώντας την ομάδα προς τη νίκη.»  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous