Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ»

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Δημήτριο Παδιώτη και στο νέο διοικητικό συμβούλιο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης τονίζει στην επιστολή του πως η νέα διοίκηση πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην προάσπιση και θωράκιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών, απαιτώντας το πραγματικό ενδιαφέρον της Πολιτείας. Σημειώνει ακόμη πως βασικός παράγοντας για τις διεκδικήσεις των αστυνομικών πρέπει να είναι η ενότητα και η ομοψυχία του κλάδου, μακριά και πέρα από κομματικές ταμπέλες.

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Στο πρόσωπο σας χαιρετίζω και όλο το νέο διοικητικό συμβούλιο που αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποτελεσματικότερη δυνατή προάσπιση και θωράκιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών του Νομού μας.

Είναι ώρα να γίνει κατανοητό πως αυτή η «καλή αστυνομία» που έχουμε, όπως πρόσφατα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, έχει ανάγκη την προστασία, την πραγματική στήριξη και το ενδιαφέρον της Πολιτείας, όχι την απαξίωση και  τον εξευτελισμό της, όπως κάποιες φωνές ζητούν εναγωνίως.

Η εκλογική διαδικασία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αντιμετωπίσετε με ενότητα και ομοψυχία τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο σας.

Οι κομματικές ταμπέλες έχουν πλέον ξεθωριάσει. Το μείζον είναι η συνεπής διεκδίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας, ο αγώνας για την επανάκτηση του σεβασμού της Πολιτείας στα πρόσωπα των αστυνομικών. Γιατί είναι σαφές, πως κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επαγγελματική σας αξιοπρέπεια, τον αγώνα που δίνετε καθημερινά απέναντι στο έγκλημα.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελείτε.

  

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

                                Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous