Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ»

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015εκτύπωση
04.jpg

 

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο περιοδικό Crash, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ο Γιάννης Πανούσης είναι μια φωνή του μέτρου και της λογικής. Επικροτώ τον ψύχραιμο και νηφάλιο λόγο του, λόγο που έχει ανάγκη σήμερα η ελληνική κοινωνία. Είναι σαφές πως το έργο του δεν είναι εύκολο, καθώς καλείται να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις εμμονές ενός κομματιού της Αριστεράς που αρνείται να αντιληφθεί πως με στοχασμούς και θεωρίες περί πλήρους αφοπλισμού της αστυνομίας και μεταναστών που… λιάζονται δεν κυβερνιέται μια χώρα.

Η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να «μην τον φάνε οι κοριοί», όπως εύστοχα παραθέτει στη συνέντευξη του ο υπουργός μια ρήση του Μπρεχτ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του πως έχουμε μια καλή αστυνομία, μια αστυνομία που ασφαλώς δεν φέρει ευθύνη για όλα τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας, μολονότι έχει στοχοποιηθεί από συνιστώσες της κυβερνητικής παράταξης που πιστεύουν πως μετά τις εκλογές είναι υπεράνω του νόμου.

Στέκομαι ιδιαίτερα στις θέσεις που ανέπτυξε για τα κύματα των μεταναστών που πνίγουν πλέον την Ελλάδα και την ξεκάθαρη διαφοροποίηση του από αυτούς που έχουν συνηθίσει να κρίνουν και να κατακρίνουν από την ασφάλεια της Αθήνας, χωρίς να έχουν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου. Το θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά απαιτεί την άμεση κινητοποίηση όλων των ευρωπαϊκών κρατών και βέβαια την τροποποίηση του Δουβλίνο 2.

Όσο αφορά δε το κρίσιμο ζήτημα του αφοπλισμού των αστυνομικών, ο κύριος υπουργός είναι σαφής όταν ξεκαθαρίζει πως το κράτος δικαίου δεν μπορεί να υποχωρεί μπροστά στη βία.

Εύχομαι και ελπίζω να επιτραπεί στο Γιάννη Πανούση να κάνει τη δουλειά του, απερίσπαστος, χωρίς άνωθεν υποδείξεις και χωρίς «καπελώματα».          

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous