Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΑΝ ΔΕ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015εκτύπωση
05.jpg

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη ένταση στις Σκουριές, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Πολύ φοβάμαι πως εάν συνεχιστεί αυτή η εκρηκτική κατάσταση στη βόρεια Χαλκιδική θα θρηνήσουμε, -όπως έχει τονίσει πρόσφατα και ο αν. υπουργός Δημόσιας Τάξης  κ. Πανούσης- νεκρούς.

Καλώ τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να φέρει στο τραπέζι του διαλόγου τις δύο πλευρές. Εγωισμοί και ιδεοληψίες δεν χωρούν αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να επιστρέψει η λογική, να σταματήσει τώρα η εκμετάλλευση αυτού του εξαιρετικά ευαίσθητου θέματος για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Η κυβέρνηση καλείται να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στους επενδυτές και ασφαλώς να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο αλληλοσπαραγμός που μας έχει κάνει ρεζίλι διεθνώς και προσβάλει την εικόνα της Χαλκιδικής πρέπει να τελειώσει.

Θα επαναλάβω την πάγια θέση μου, πως εάν δε βρεθεί άμεσα λύση, θα πρέπει να αποφασίσουν με δημοψήφισμα οι τοπικές κοινωνίες. Και το αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτό απ’ όλους».   

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous