Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ»

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015εκτύπωση
psom2.JPG

Με μέλη της Α.Σ.Π.Α. (Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών) συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 21/4 στο πολιτικό γραφείο του ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον κ. Ψωμιάδη για τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, τη μεθοδευμένη στοχοποίηση και απαξίωση του πολυσήμαντου έργου που προσφέρουν ενώ δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη που τους προσέφερε τα προηγούμενα χρόνια, τόσο ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης όσο και ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ επανέλαβε την πάγια θέση του πως η εκτίμηση στο έργο των αστυνομικών δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στα λόγια, αλλά να αποδεικνύεται και με έργα από την Πολιτεία.

Επισήμανε ακόμη πως αυτό που προέχει μετά τις εκλογές είναι η διασφάλιση της ενότητας των αστυνομικών, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι εμμονές και τα κόμπλεξ κάποιων σε βάρος τους.

«Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ μια σοβαρή αστυνομία που επιτελεί με ευσυνειδησία την αποστολή της», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous