Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ»

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015εκτύπωση
05.jpg

Απαντώντας σε σχόλια σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θεώρησα ελάχιστη ηθική υποχρέωση μου να παρευρεθώ στην εκδήλωση των φοιτητών, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά και τους αγώνες των παιδιών αυτών αλλά και για να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη τους τα προηγούμενα χρόνια στο πρόσωπο μου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δεν υποτάχτηκε σε σκοπιμότητες, δε συμβιβάστηκε, παρέμεινε πιστή στις ιδεολογικές αρχές και αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Χρωστάμε στα παιδιά αυτά που με τον παλμό τους και τη δυναμική τους αναδείχτηκαν σε εμπροσθοφυλακή της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφέρθηκε προσωπικά στην προσφορά μου στην Παράταξη και στη νεολαία και με ευχαρίστησε, γεγονός που αποδεικνύει πως κάποια πράγματα, όσο και να το θέλουν κάποιοι, δε ξεχνιούνται και δε διαγράφονται.

Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω -προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης- πως η παρουσία μου στην εκδήλωση δεν σχετίζεται με ενδεχόμενη επιστροφή μου στη ΝΔ. Καμία τέτοια συζήτηση δεν έγινε και δεν θα μπορούσε να γίνει.

Άλλο οι ανθρώπινες, φιλικές σχέσεις και άλλο η άβυσσος που με χωρίζει από τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μακάρι αυτοί που σήμερα ελέγχουν τις τύχες της Παράταξης να είχαν το ένα δέκατο της υπευθυνότητας και αποφασιστικότητας της νεολαίας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous