Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ»

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015εκτύπωση
04.jpg

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τον Α’ στην Κωνσταντινούπολη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/4 ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλωσόρισε τον κ. Ψωμιάδη στο Φανάρι με ιδιαίτερα θερμά λόγια αποκαλώντας τον χαρακτηριστικά «γνήσιο Πόντιο» ενώ από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης εξήρε την προσωπικότητα και το πολυσχιδές έργο του Παναγιωτάτου, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την εκτίμηση, την αγάπη και το σεβασμό προς το πρόσωπο και την αποστολή Του. Μετά τη συνάντηση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε επίσκεψη στο μαρτυρικό Φανάρι, κάθε συνάντηση με τη σεπτή Κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποτελεί φωτεινό σημείο αναφοράς, μας γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Πατριάρχης της Αλληλεγγύης, φυλά με παρρησία τις πνευματικές Θερμοπύλες του Γένους στην Πόλη των Πόλεων, συνεχίζοντας και τιμώντας την ένδοξη και μακραίωνη ιστορία του Θρόνου.

Εμείς οι Έλληνες ιδιαίτερα καλούμαστε να ανταποδώσουμε, στο μέτρο του δυνατού, την αγάπη αυτή, να στηρίξουμε το Πατριαρχείο μας στις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να το θωρακίσουμε με την αγάπη μας, ώστε να συνεχίσει να εκπέμπει από την Κωνσταντινούπολη το μήνυμα της ελπίδας, της αδιάσπαστης ιστορικής συνέχειας».             

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous