Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015εκτύπωση
06.jpg

Σχολιάζοντας την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στις Ακολουθίες του Επιταφίου και της Αναστάσεως στην Καλαμάτα, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχα από την πρώτη στιγμή επισημάνει πως ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ένας διαφορετικός Πρόεδρος, ένας Πρόεδρος που κέρδισε και κερδίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Απλός, ανθρώπινος, προσιτός και αυθεντικός, βαθιά αξιοπρεπής, πιστοποιεί με τη μέχρι σήμερα δράση και παρουσία του πως η σεμνότητα παραμένει διαχρονικά μοναδικό χαρακτηριστικό των μεγάλων ανδρών.

Αυτών που αποφεύγουν τις άσκοπες, πομπώδεις επιδείξεις, βρίσκονται κοντά στο λαό, ζουν ανάμεσα του, βιώνουν τις δυσκολίες του.

Είμαι βέβαιος πως ο δρόμος που χαράσσει ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αποτελέσει οδηγό ορθής πολιτικής συμπεριφοράς, μιας συμπεριφοράς που έχουν ανάγκη οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στα χρόνια της ύφεσης, της ανεργίας, της απελπισίας».        

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous