ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015εκτύπωση
05.jpg

«Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες, απανταχού της γης, καλό και ευλογημένο Πάσχα, υγεία, ευτυχία, υπομονή και επιμονή.

Σε στιγμές κρίσιμες για την Πατρίδα μας καλώ τους συμπατριώτες μας να προτάξουν το εθνικό συμφέρον, πέρα και πάνω από κόμματα και στείρες αντιπαραθέσεις.

Οι περιστάσεις απαιτούν ενότητα, σύμπνοια, στήριξη και αλληλεγγύη σε αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο, εθνική ομοψυχία, αγάπη για την Ελλάδα μας και πίστη στο Θεό.

Ενωμένοι, μια γροθιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Και τότε να είμαστε βέβαιοι, η Ανάσταση θα έρθει!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!»  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous