Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ»

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015εκτύπωση
05.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Α.Σ. Άρη Τάσο Οικονόμου με αφορμή τον εορτασμό των 101 χρόνων του Άρη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης εκφράζει τη βεβαιότητα του πως ο ιστορικός σύλλογος θα ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα του, τονίζοντας πως ο Άρης είναι «Ιδέα, υπερηφάνεια, είναι η αγάπη των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του σε όλο τον κόσμο, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, είναι σύνθημα και τρόπος ζωής».  

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Κύριε Πρόεδρε,

 Ο Άρης, ο αθλητικός σύλλογος που τίμησε και τιμά τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα γιορτάζει φέτος τα 101 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του. Σε μια τέτοια επέτειο δεν υπάρχει χώρος για μεμψιμοιρίες. Τα προβλήματα είναι γνωστά, όμως ο Άρης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.

Γιατί πάνω απ’ όλα είναι Ιδέα, είναι υπερηφάνεια, είναι η αγάπη των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, είναι σύνθημα και τρόπος ζωής.

Είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα τα χαμόγελα θα επιστρέψουν. Ο Άρης δεν επαιτεί αλλά απαιτεί το σεβασμό όλων. Τον έχει κερδίσει, μέσα από συνεχείς επιτυχίες, διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Ο Άρης είναι εδώ.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά, συνεχίστε τον αγώνα τον καλό για να ξαναζήσει αυτή η πόλη και όλη η Ελλάδα ένδοξες στιγμές, όπως ζήσαμε στην Περούτζια, στη Γάνδη, στο Μόναχο, στη Σαραγόσα, στο Τορίνο και στην Προύσα. 

Καλή δύναμη!

 

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous