Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑΜΕ»

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015εκτύπωση
psom2.JPG

Σχολιάζοντας την πρωτιά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του αναπτυξιακού πολυεργαλείου που ονομάζεται ΕΣΠΑ.

Η διατήρηση της ΠΚΜ στην πρώτη θέση πανελλαδικά στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει πολύτιμες ανάσες στη βαριά δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία και αποδεικνύει πως συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το εξαιρετικό έργο που ξεκίνησε η διοίκηση μας.

Θυμίζω πως το 2012 η ΠΚΜ έφτασε στη δεύτερη θέση (από την πέμπτη που βρισκόταν) στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού μας και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, κερδίζοντας τα εύσημα από τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Η ανοδική πορεία συνεχίζεται χρόνο με το χρόνο. Και αυτό αποτελεί φωτεινό σημείο αναφοράς για μια διοίκηση που αποδεικνύει πως έχει συνέχεια, που χτίζει πάνω στην κληρονομιά που της αφήσαμε. Εύχομαι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς και η κυβέρνηση να αναγνωρίσει το έργο που επιτελείται, να το στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις». 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous