Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΩΣΤΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και του παρατεταμένου ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα προηγούμενα χρόνια τόσο ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης όσο και ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είχα επανειλημμένα καταγγείλει τη γάγγραινα του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Θεσσαλονίκης.

Με επιστολές μου σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ζητούσα τη λήψη άμεσων πρωτοβουλιών σε κυβερνητικό επίπεδο ώστε να αποκατασταθεί η αδικία αυτή σε βάρος ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας, να αξιοποιηθεί επιτέλους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με την εξασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των βορειοελλαδιτών και των τουριστών από τη βαλκανική ενδοχώρα στα νησιά του Αιγαίου και αντίστροφα. Δυστυχώς, φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Η κατάσταση παραμένει η ίδια, επί σειρά ετών, με την Πολιτεία να αρνείται να δώσει μια ευκαιρία στον τόπο μας, παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες περί ανάπτυξης στη Μακεδονία και στη Θράκη, περί εξωστρέφειας και προσέλκυσης τουριστών.

Αδυνατώ πραγματικά να κατανοήσω τη δύναμη των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τη συστηματική απαξίωση του λιμανιού μας.

Καλώ τη νέα κυβέρνηση και τον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα ενόψει της τουριστικής περιόδου, να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη, να υλοποιήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να βάλει τέλος στον εμπαιγμό».  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous