Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015εκτύπωση
05.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης συγχαίρει όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και εύχεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει και το Πρωτάθλημα.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 «Αγαπητέ Πρόεδρε,

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τους κόπους και τον αγώνα σου για να φέρεις τον ΠΑΟΚ στη θέση αυτή, το τρόπαιο αυτό –πρώτο στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ- αποτελεί αναμφισβήτητα μια μεγάλη δικαίωση.

Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, τους παίχτες, το προπονητικό επιτελείο και τους φίλους του Δικέφαλου του Βορρά για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Εύχομαι να γιορτάσουμε σύντομα και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!  

 

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous