Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΝΙΚΗ»

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015εκτύπωση
01.jpg

 

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«40 ημέρες μετά το εκλογικό Βατερλό της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύεται πως λίγοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία έχουν αντιληφθεί τη σκληρή πραγματικότητα. Κάποιοι βάφτισαν την ήττα νίκη. Δυστυχώς, η παράταξη παραμένει εγκλωβισμένη στην εσωστρέφεια με τη σημερινή ηγεσία να σπρώχνει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, να στηρίζεται σε κλακαδόρους, να αρνείται κατ’ ουσία να αναλάβει την ευθύνη της συντριβής.

Όπως είναι σήμερα η ΝΔ δεν μπορεί να προχωρήσει. Και όσο πολλά από τα κορυφαία στελέχη της δεν βγαίνουν μπροστά αλλά κρύβονται πίσω από μισόλογα για να κρατήσουν εσωκομματικές ισορροπίες, τόσο ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω συρρίκνωση της αλλά και τη δική τους, προσωπική απαξίωση στα μάτια της κοινωνίας.  

Είναι σαφές, πως αναζητείται ο αυριανός ηγέτης που θα ενώσει τη μεγάλη κεντροδεξιά οικογένεια, αυτός που θα δώσει και πάλι όραμα, ελπίδα και προοπτική, με επιβεβλημένη την αλλαγή πολιτικής, νοοτροπίας και συμπεριφοράς.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το μέλλον της περήφανης Παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι απόλυτα προβλέψιμο και δυστυχώς, δυσοίωνο…»      

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous