ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ Κ16

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015εκτύπωση
04.jpg

Με αφορμή την πρόοδο των εργασιών στον κόμβο Κ16 και την παράδοση στην κυκλοφορία της πρώτης γέφυρας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα έργο ζωτικής σημασίας για τη Θεσσαλονίκη προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Ένα έργο που ξεκίνησε από τη διοίκηση μας μετά από πολλές επίπονες προσπάθειες, με την καθοριστική συμβολή της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε τότε ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχίζει με επιτυχία και προσήλωση πάνω στο δρόμο που χαράξαμε, δρόμο ευθύνης και συνέπειας για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία.

Είμαι υπερήφανος γιατί τόσο στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης όσο και αργότερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάλαμε τις βάσεις για την υλοποίηση έργων πνοής, έργων που αποδεικνύουν πως ο σωστός προγραμματισμός, η επίμονη διεκδίκηση και η ύπαρξη συγκεκριμένου αναπτυξιακού πλάνου μόνο οφέλη για τον τόπο μπορεί να φέρει».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous