ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015εκτύπωση
04.jpg

Συγχαρητήριες επιστολές στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα και στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Ο πολιτικός μας πολιτισμός επιβάλει να αναγνωρίσουμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα προσπάθεια που ξεκινάτε για να δώσετε ελπίδα στον τόπο», σημειώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ενώ απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τονίζει: «Η παρουσία των ΑΝΕΛΛ στην κυβέρνηση αποτελεί όχι μόνο παράγοντα σταθερότητας αλλά και παράλληλα ασφαλιστική δικλείδα για την προάσπιση αρχών και αξιών του Γένους που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τεθούν υπό αμφισβήτηση».

Το κείμενο της επιστολής στον Πρωθυπουργό έχει ως εξής:

 Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

 Ο πολιτικός μας πολιτισμός επιβάλει να αναγνωρίσουμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα προσπάθεια που ξεκινάτε για να δώσετε ελπίδα στον τόπο. Οι εκλογές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Αναλαμβάνετε το πηδάλιο της διακυβέρνησης σε ιστορικά κρίσιμες στιγμές, στιγμές που απαιτούν την ενεργοποίηση όλων των υγιώς σκεπτόμενων δυνάμεων της Πατρίδας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και ιδεολογικής βάσης. 

Ελπίζω πως θα λειτουργήσετε με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, ενός λαού που περιμένει την υλοποίηση προεκλογικών σας δεσμεύσεων ώστε να πάρει πολύτιμες ανάσες. Κοινός στόχος οφείλει να είναι η εθνική ενότητα και ομοψυχία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει και των επίπονων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία, καλή δύναμη και καλό κουράγιο!

 Η επιστολή στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛΛ και νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας:

 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 Ήμουν από τους λίγους που προεκλογικά με δημόσια δήλωση μου είχα εκφράσει τη βεβαιότητα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι με ευκολία στην επόμενη Βουλή. Το αποτέλεσμα της κάλπης με δικαίωσε.

Θέλω να σου ευχηθώ ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνεργασία που εγκαινιάσατε με το ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος του ελληνικού λαού και παράλληλα να εκφράσω τη βεβαιότητα μου πως θα πετύχεις στο κρίσιμο και ευαίσθητο πόστο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Η παρουσία των ΑΝΕΛΛ στην κυβέρνηση αποτελεί όχι μόνο παράγοντα σταθερότητας αλλά και παράλληλα ασφαλιστική δικλείδα για την προάσπιση αρχών και αξιών του Γένους που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τεθούν υπό αμφισβήτηση.

Σου εύχομαι και πάλι κάθε επιτυχία, καλή δύναμη! 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous