ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015εκτύπωση
psom2.JPG

Σχολιάζοντας την υποβάθμιση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης σε Υφυπουργείο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι καταρχήν πολύ σημαντικό το γεγονός πως δεν επιβεβαιώθηκαν οι φωνές εντός του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσαν επίμονα την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης.

Η επανασύσταση του ΥΜΑΘ πριν τρία χρόνια λειτούργησε ευεργετικά για τη βόρεια Ελλάδα, καθώς αξιοποιήθηκε ως πραγματικό εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας, δίνοντας παράλληλα πολύτιμες ανάσες για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.

Ελπίζω πως η νέα κυβέρνηση θα αντιληφθεί τη στρατηγική σημασία της περαιτέρω αναβάθμισης του ρόλου του παραχωρώντας επιπρόσθετες αρμοδιότητες στη Θεσσαλονίκη και πως η υποβάθμιση του σε υφυπουργείο αποτελεί προϊόν διοικητικής αναδιοργάνωσης και σε καμία περίπτωση νέου «κουρέματος» του ρόλου του».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous