ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ»

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία και η ανάδειξη νέων προσώπων αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι σαφές πως φτάσαμε πλέον στο τέλος της μεταπολίτευσης, κάτι καινούργιο ξεκινά στη χώρα. Ασφαλώς ο ελληνικός λαός που εμπιστεύτηκε το ΣΥΡΙΖΑ με τη ψήφο του δεν έδωσε λευκή επιταγή. Εύχομαι στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης να μην επικρατήσουν οι πολιτικοί ¨πειρατές¨ αλλά οι σώφρονες και οι νοήμονες.

Ελπίζω πως ο κύριος Τσίπρας ως νέος άνθρωπος θα κατανοήσει αυτό που δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν οι μέχρι σήμερα ηγέτες της χώρας και θα λειτουργήσει σε πνεύμα εθνικής ομοψυχίας και συναίνεσης, αξίες που είναι απαραίτητες ώστε να μας σεβαστούν οι εταίροι μας στην Ευρώπη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το ισχυρότερο διαπραγματευτικό μας χαρτί είναι η ενότητα μας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής μας δείχνει πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις ανούσιες, μικροκομματικές αντιπαραθέσεις και να βάλουμε στο τραπέζι της συζήτησης κοινωνικά και εθνικά θέματα, να μη φοβηθούμε τον εθνικό διάλογο, να δώσουμε ανάσες σε μια κοινωνία που υποφέρει.

Καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση».  

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous