ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014εκτύπωση
07.jpg

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης ζητά την άμεση παρέμβαση του Προέδρου για την αποκατάσταση της πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας στην Ελλάδα.

Προτείνει τη διοργάνωση σύσκεψης κορυφής όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Δημοκρατίας και όλοι οι Πρωθυπουργοί από το 1974 έως σήμερα, καθώς και όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η σύσκεψη αυτή, σύμφωνα με τον κύριο Ψωμιάδη, «θα αποδείξει τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό πως η Ελλάδα είναι ενωμένη στα δύσκολα, πορεύεται στο δρόμο της ευθύνης και των συλλογικών αποφάσεων, δεν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 Με τον προσήκοντα σεβασμό και με το θάρρος που μου δίνει η τριακονταετής και πλέον ενεργός παρουσία μου στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, απευθύνομαι σε εσάς, ζητώντας την άμεση παρέμβαση σας ώστε να αποκατασταθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην πατρίδα μας και να πετύχουμε, επιτέλους, τη  χάραξη μιας κοινής γραμμής για το συμφέρον του τόπου. Ως πρώτος πολίτης αυτής της χώρας έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μιας σύσκεψης κορυφής, όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι  Πρωθυπουργοί από το 1974 έως σήμερα, καθώς και όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η  σύσκεψη αυτή θα αποδείξει τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό πως η Ελλάδα είναι ενωμένη στα δύσκολα, πορεύεται στο δρόμο της ευθύνης και των συλλογικών αποφάσεων, δεν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής.

Η διχόνοια, που τόσο ακριβά έχουμε πληρώσει εμείς οι Έλληνες, δεν πρέπει να κυριαρχήσει για μία ακόμη φορά. Εγωισμοί και μικροκομματικές σκοπιμότητες οφείλουν να υποχωρήσουν μπροστά στο εθνικό καλό.

Απαιτείται απ’ όλους αυτές τις κρίσιμες ώρες σεβασμός, σύνεση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων.

Οι αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των παιδιών μας κύριε Πρόεδρε πρέπει να λαμβάνονται από εμάς και όχι από τον κύριο Γιούνκερ ή τον κάθε άλλο γραφειοκράτη των Βρυξελλών. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συγκροτήσουμε ένα αραγές μέτωπο απέναντι στους δανειστές μας.

Θεωρώ πως αυτή η σύσκεψη, εάν πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει ορόσημο για την νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία.

Είστε ο Πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

Τολμήστε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Το επιβάλει η προσωπική σας ιστορία, το επιτάσσει το εθνικό συμφέρον.

 

  

Με εκτίμηση,

 

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous