Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014εκτύπωση
01.jpg

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Ελλάδας από το Δικαστήριο της Ε.Ε. για το θέμα των παράνομων χωματερών, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2003 είχαμε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα το κλείσιμο και την αποκατάσταση όλων των παράνομων χωματερών στα όρια του Νομού μας. Σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πετύχαμε το στόχο μας, καταπολεμήσαμε αποτελεσματικά την ανεξέλεγκτη διάθεση των απορριμμάτων, βάζοντας οριστικό τέλος στις χωματερές και τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που ελλόχευε η διατήρηση της λειτουργίας τους. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια της αρμόδιας Επιτροπής της Ε.Ε. για τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλαμε.

Παράλληλα, δώσαμε το μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση της λίμνης Κορώνεια, με τη μεγαλύτερη δικαίωση να είναι η αθώωση μου στις δικαστικές αίθουσες για την κατηγορία της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Εμείς κάναμε το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία, δεν επιβαρύναμε τον κρατικό προϋπολογισμό με πρόστιμα, προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε μια ορθολογική περιβαλλοντική πολιτική, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Είμαι βέβαιος πως η κοινωνία αναγνωρίζει το έργο που επιτελέσαμε». 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous