Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ»

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014εκτύπωση
05.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης για το στολισμό της πόλης ενόψει Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η απόφαση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να καταργήσει κατ’ ουσία τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης δεν θα έπρεπε να προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν. Στα νέα ήθη που έχουν εισαγάγει, λεφτά υπάρχουν μόνο για άλλες εκδηλώσεις.

Είναι σαφές πως μια φάτνη και ένα καράβι στην πλατεία Αριστοτέλους δεν κοστίζουν εκατομμύρια. Και χρήματα μπορούν να βρεθούν μέσα από την ενεργοποίηση φορέων της πόλης όπως για παράδειγμα η ΔΕΘ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ή ακόμη από την κινητοποίηση εταιριών που ενδεχομένως θα ήθελαν να διαφημιστούν.

Το ζήτημα είναι πως ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως η περίοδος των εορτών είναι η μόνη ευκαιρία για τον εμπορικό κόσμο της πόλης να πατήσει στα πόδια του μειώνοντας τις ζημιές, αποφάσισαν να ψαλιδίσουν και τις τελευταίες ελπίδες της αγοράς, με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης. 

Την ίδια ώρα, υφίσταται ένα τεράστιο πλήγμα η εικόνα της πόλης στο εξωτερικό, σε μια περίοδο που αναμένουμε στην πόλη χιλιάδες τουρίστες από τις γειτονικές –και όχι μόνο- πόλεις.

Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα επικρατήσει η λογική, θα γιορτάσει η Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα όπως της αρμόζουν και όπως έχει ανάγκη η κοινωνία».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous