Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ»

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014εκτύπωση
02.jpg

Μετά τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου προσπαθήσαμε να επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη προσέγγιση του εκλογικού αποτελέσματος, στο μέτρο πάντα που μας επέτρεψαν οι αλχημείες που διέσυραν και ευτέλισαν την εκλογική διαδικασία.

Οι μόλις 19 ψήφοι στις χώρες - μέλη της Ε.Ε. από τους Έλληνες ομογενείς και η μόλις μία ψήφος που πήρα στη Γερμανία, συνιστούν -κατά την ταπεινή μου άποψη- τρανό παράδειγμα του μεγάλου μαγειρέματος που έγινε με σκοπό την κονιορτοποίηση της Ένωσης για την Πατρίδα προς όφελος των μεγάλων –λεγόμενων- κομμάτων.

Ακόμη όμως και έτσι, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη δυναμική μας στη βόρεια Ελλάδα. Η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα απέδειξε ότι συγκέντρωσα το 2,7% της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων, φτάνοντας ένα βήμα από το κατώφλι του 3%. Έδωσα μαζί με τους συνεργάτες μου έναν ωραίο και έντιμο αγώνα κόντρα στην πόλωση, κόντρα στην εσωστρέφεια, κόντρα σε ένα σύστημα που προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στην εξουσία.

Περίπου 30.000 συμπατριώτες μας, το 50% δηλαδή των ψηφοφόρων της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό με εμπιστεύτηκαν, αναγνωρίζοντας την πολιτική μου πρόταση και την ανάγκη παρουσίας ισχυρών, αδέσμευτων, πατριωτικών φωνών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο πόλεμος που δέχτηκε το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης και ο απόλυτος αποκλεισμός από τα μεγάλα ΜΜΕ ανέδειξαν την πραγματικότητα, πως το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ενόχλησε και τρόμαξε. Παραμένω σταθερός σε ότι είπα προεκλογικά.

Δικαιώνομαι καθημερινά, βλέποντας σήμερα να μιλούν όλοι για την ανάγκη επανένωσης της κεντροδεξιάς, κάτω όμως από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Εγωισμοί δεν χωρούν πλέον μπροστά στην ανάγκη σωτηρίας της χώρας. Οι πολιτικές ηγεσίες είναι υποχρεωμένες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προτάξουν, έστω και τώρα, το εθνικό συμφέρον. Με μεγαλοστομίες και λαϊκίστικους λεονταρισμούς δεν πάμε πουθενά.

Υπευθυνότητα, σοβαρότητα, καθαρές κουβέντες. Αυτά έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος».         

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous