Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας τις επισκέψεις διασημοτήτων στην Ελλάδα την τρέχουσα τουριστική περίοδο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι προφανές πως οι επισκέψεις στην Ελλάδα διάσημων προσωπικοτήτων από το χώρο του κινηματογράφου, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου συνιστούν την καλύτερη διαφήμιση για την Πατρίδα μας.

Αυτή τη ψήφο εμπιστοσύνης οφείλουμε να την τιμήσουμε και να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο, ώστε να προσθέσουμε στην ακμάζουσα δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Είχα δηλώσει και παλαιότερα πως η παρουσία διασημοτήτων στην Ελλάδα πρέπει να αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού, να τους διευκολύνουμε ώστε να κάνουν ακόμη πιο γνωστή τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήμασταν έτοιμοι να εφαρμόσουμε ένα σχετικό πρόγραμμα σε τοπικό επίπεδο, ώστε να αναδείξουμε και να προβάλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις μοναδικές ομορφιές του τόπου μας.

Είναι αδιανόητο να επισκέπτεται την Ελλάδα μεγάλη εταιρεία παραγωγής ταινιών, να ζητούν καθοδήγηση προκειμένου να γυρίσουν ταινία που αφορά την ελληνική μυθολογία και εμείς με την αδιαφορία μας να τους στέλνουμε σε άλλες χώρες. Αυτά τα κακώς κείμενα πρέπει να διορθώσουμε.

 

Και ασφαλώς κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση οι πρόσφατες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για τη θέσπιση κινήτρων και την άρση της γραφειοκρατίας που θα διευκολύνει την προσέλκυση μεγάλων παραγωγών.

Η Ελλάδα μπορεί να διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο προβάλλοντας τις ομορφιές της και όχι ξεπουλώντας την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό της».   

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous