ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας τις ζυμώσεις στο χώρο της Κεντροδεξιάς ενόψει των εορτασμών των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η σημερινή ηγεσία του κόμματος το οποίο υπηρέτησα επί 35 χρόνια σε αγαστή συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο οδηγούν σήμερα με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς δεν άκουσε τη φωνή της κοινωνίας, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Η ιδεολογική χρεοκοπία του κόμματος, η απομάκρυνση από τις αρχές και τις αξίες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, η μετεξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας σε ένα μικρό, γενόσημο κόμμα, ευθυγραμμισμένο πλήρως με τις εντολές ξένων κέντρων, γεννούν το ερώτημα εάν τα 40 χρόνια της ΝΔ αποτελούν αφορμή εορτασμών ή αντίθετα έντονου προβληματισμού. Γιατί προφανώς αυτή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

 Για Γιώργο Καρατζαφέρη

Επανειλημμένα είχα αναφερθεί στο παρελθόν στην ανάγκη παρουσίας του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ένα ευρύτερο κεντροδεξιό, λαϊκό, πατριωτικό μέτωπο, ένα μέτωπο ευθύνης για το μέλλον του τόπου.

Δυστυχώς, η αλαζονεία της εξουσίας που κατέλαβε τον κύριο Σαμαρά και τους συνεργάτες του στέρησε πριν τις ευρωεκλογές από τη χώρα την ιστορική ευκαιρία για την επανένωση της μεγάλης οικογένειας μας.

Θέλω να πιστεύω πως μια αλεπού της πολιτικής όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν πρόκειται να πέσει στα δίχτυα του κόμματος του κυρίου Σαμαρά, δεν θα συμμετάσχει στα επικοινωνιακά του παιχνίδια.

 Για Πάνο Καμμένο

Όσο αφορά στον κ. Πάνο Καμμένο και την παρουσία του στην 79η ΔΕΘ, έχω να επισημάνω το εξής: Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραμένει από την πρώτη στιγμή σταθερός στις θέσεις και στις απόψεις του. Και οπωσδήποτε, αυτή η συνέπεια τον τιμά.»  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous