Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ»

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας τη φημολογούμενη αφαίρεση του σταυρού από την ελληνική σημαία, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Σε μια χώρα οικονομικά και κοινωνικά διαλυμένη, σε μια χώρα όπου ο πατριωτισμός έχει δαιμονοποιηθεί ταυτιζόμενος απόλυτα με τον εθνικισμό, τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η διαδικασία απονεύρωσης του Ελληνισμού, το χτύπημα στις ιστορικές και πνευματικές καταβολές του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ακόμη και όταν πρώτος εγώ ως βουλευτής έβαλα την ελληνική σημαία στο Κοινοβούλιο, πολλοί έσπευσαν να με λοιδορήσουν.  Εύχομαι και ελπίζω, η ολοένα και συχνότερη απάλειψη του σταυρού από τη σημαία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα να είναι ένα τυχαίο γεγονός και να μην είναι ενταγμένο σε αυτή τη γενικότερη προσπάθεια αποχρωματισμού του εθνικού μας βίου.

Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα μας προς τους εθνομηδενιστές είναι σαφές: μακριά τα χέρια σας από τη σημαία μας. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές που διαρκώς παραβιάζετε. Ο ελληνικός λαός, θεματοφύλακας των αρχών, των αξιών, των παραδόσεων και της Ορθοδοξίας μας, δεν πρόκειται να επιτρέψει το διασυρμό του εθνικού μας συμβόλου».     

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous