ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014εκτύπωση
02.jpg

Σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της κεντρικής Μακεδονίας ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον αφανισμό, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Μετά το λουκέτο στην ΕΤ3 και την παραπομπή της λειτουργίας κρατικού τηλεοπτικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη στις ελληνικές καλένδες, ήρθε η σειρά των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της κεντρικής Μακεδονίας να κινδυνεύσουν άμεσα με αφανισμό.

Την ώρα που πρώτα τα περιφερειακά ΜΜΕ του τόπου μας μπήκαν στο ψηφιακό σύστημα εδώ και δύο χρόνια, εύλογα ερωτηματικά προκαλούν οι εκτός τόπου και χρόνου απαιτήσεις της Digea και πρώτιστα η υποχρέωση καταβολής ενός αβάσταχτου για τα οικονομικά δεδομένα των καναλιών τιμήματος, ώστε να συμπεριληφθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Είναι σαφές, πως εάν  δεν βρεθεί άμεσα πολιτική λύση στο κρίσιμο αυτό ζήτημα, το κλείσιμο των περιφερειακών σταθμών θα είναι αναπόφευκτο, με ολέθριες συνέπειες για τους εργαζόμενους, για την αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση των πολιτών, για την ελευθερία του Τύπου, για την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Εκτός εάν αυτός είναι ο πραγματικός στόχος, να περιοριστεί η διάχυση της ενημέρωσης σε πέντε-έξι κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, που θα είναι απόλυτα αφοσιωμένα στην προώθηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής προπαγάνδας. Θέλω να πιστεύω πως οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες περί υποστήριξης των περιφερειακών σταθμών δεν θα αποδειχθούν κούφια λόγια.»     

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous