Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ; ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ; ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟ 2013 Ή ΦΕΤΟΣ;»

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014εκτύπωση
04.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην 79η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η εβδομάδα του πολιτικού θεάτρου ξεκίνησε πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός μετά το φιάσκο στο Παρίσι δεν τόλμησε καν να κάνει έναν απολογισμό των όσων δεσμεύτηκε πέρσι, από το βήμα της 78ης ΔΕΘ, αλά περιορίστηκε σε ελλιπείς μπαγιάτικες υποσχέσεις που θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα υλοποιηθούν. Και η απορία μου παραμένει: Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς; Στο Ζάππειο; Στη ΔΕΘ το 2013 ή φέτος; Περίμενα για παράδειγμα να μας εξηγήσει τι συνέβη με τις υποσχέσεις που έδωσε πέρσι για την αλλαγή των κριτηρίων του Τειρεσία, τον πενταπλασιασμό των ορίων των ακάλυπτων επιταγών που οδηγούν μια εταιρία στον Τειρεσία και τη μείωση στο μισό του χρόνου αποκλεισμού της. Ή ακόμη να διευκρινίσει τι εννοούσε όταν σημείωνε πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα καλούμασταν να πληρώσουμε δυσβάσταχτους φόρους και πως το 2014 θα πληρώναμε όλοι ¨πολύ πιο λογικά ποσά¨.

Ήθελα ακόμη να μας δώσει και την δική του οπτική σχετικά με την ανάκαμψη στην αγορά εργασίας. Θυμίζω πως σύμφωνα με τον κύριο Πρωθυπουργό, ήδη από το 2013 η αύξηση της ανεργίας είχε φρενάρει και πως οι νέες θέσεις εργασίας ¨εξισορροπούν ή και ξεπερνούν αυτές που χάνονται¨.

Ήμουν περίεργος επίσης να μάθω τι συμβαίνει με τις περίφημες ¨μεγάλες επενδύσεις¨ στη χώρα μας στις οποίες επανειλημμένα αναφέρθηκε στην ομιλία του το 2013 ο κύριος Σαμαράς, τα πολυδιαφημισμένα ραντεβού του με ¨προέδρους ξένων κολοσσών¨. Που είναι επιτέλους όλες αυτές οι εταιρίες που όλο έρχονται στην Ελλάδα αλλά ποτέ δεν φτάνουν;

Ασφαλώς δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός που χαρακτηρίζεται από πλήρη έλλειψη αξιοπιστίας. Την Κυριακή πήρε τη σκυτάλη ο συγκυβερνήτης και ντε φάκτο πρωθυπουργός στη βόρεια Ελλάδα Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναπληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού που καταργήθηκε επί Σαμαρά, ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των θεωρητικών σχεδίων επί χάρτου περί ανάπτυξης, χωρίς όμως να πει λέξη για τα πραγματικά προβλήματα που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία.

Όλοι τώρα περιμένουμε την έλευση και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος Τσίπρας μετά το Άγιο Όρος προτίμησε… κακές παρέες στη λίμνη Κόμο, αντί να δώσει το παρών στις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει… Πλέον είμαι βέβαιος πως μέχρι και οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης γελάνε με τις μεταμορφώσεις του κυρίου Τσίπρα στο δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας…

Το κακό είναι, πως ο ελληνικός λαός που αναζητά φως μέσα στο τούνελ της δυστυχίας του απογοητεύεται μέρα με την ημέρα από τη θλιβερή εικόνα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.  Και ένας λαός απογοητευμένος είναι ένας λαός οργισμένος, ένας λαός που αναζητά εθνική ομοψυχία, που αναζητά υπεύθυνους πολιτικούς ηγέτες.

Ένας λαός τέλος, που φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων. Και τότε θα φανούν τα καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών που δουλικά υπηρετούμε τα τελευταία χρόνια…» 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous