Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;»

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014εκτύπωση
05.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει κάποτε να γίνει αντιληπτό σε αυτό τον τόπο πως η εκλογή του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας δεν μπορεί να υποκύπτει σε μικροκομματικές λογικές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτελίζει τους θεσμούς με ανατολίτικα παζάρια προς άγρα ψήφων. Και επειδή το πρόσωπο που φημολογείται είναι συγκεκριμένο, η απορία μου παραμένει: Η Κεντροδεξιά έχει στερέψει από ικανά στελέχη, δεν υπάρχει ούτε ένας κατάλληλος ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Και αν είναι στο τέλος να προταθεί κάποιος από το χώρο της Αριστεράς, τότε τι νόημα έχει το προσκλητήριο συσπείρωσης που απευθύνουν στις κεντροδεξιές δυνάμεις κορυφαία στελέχη της ΝΔ;

Είναι πραγματικά πέρα από κάθε λογική να συζητάμε εδώ και έξι, τουλάχιστον, μήνες για το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας την ώρα που ο ελληνικός λαός έχει γονατίσει από το οθωμανικό γιουρούσι σε βάρος του, για αυτή την απίστευτη καταλήστευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.  

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχει τους τρόπους να βρει 180 «πρόθυμους» ώστε να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Την εμπιστοσύνη, όμως, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών την έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό…»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous