Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014εκτύπωση
04.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχα την ευκαιρία τους τρεις αυτούς μήνες που ακολούθησαν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου να συναντήσω σε όλη την Ελλάδα πολυάριθμους φίλους και φίλες και να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν –για μία ακόμη φορά- στο πρόσωπο μου.

 Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω απέναντι στους 30.000 συμπατριώτες μας που αντιστάθηκαν στην πόλωση και με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Για μία ακόμη φορά άκουσα πολλά παράπονα για έλλειψη ή και απόκρυψη ψηφοδελτίων της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, αποδεικνύοντας περίτρανα πως οι καταγγελίες που είχα κάνει από την πρώτη στιγμή για την εκλογική διαδικασία είχαν βάση. Δεν μένουμε, όμως, στο χτες.

Ξεκαθάρισα για μία ακόμη φορά, πως με τη σημερινή οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης δεν θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση. Και ας είναι βέβαιοι, πως από την κρίση του ελληνικού λαού δεν θα τους σώσει η απόλυτη επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.

Όσο αφορά στο πολιτικό μου μέλλον, τονίζω για μία ακόμη φορά πως θα συμμετάσχω ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ένα είναι βέβαιο: Δικαιώνομαι, γιατί πρώτος εγώ, εδώ και ένα χρόνο, είχα επισημάνει την ανάγκη συγκρότησης ενός ισχυρού, πατριωτικού, κεντροδεξιού μετώπου. Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι πλέον πολύ αργά…»             

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous