ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ, ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ»

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την απάλειψη κάθε αναφοράς στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η σπουδή με την οποία επιχειρείται να περάσει από τα θερινά τμήματα της Βουλής το λεγόμενο ¨αντιρατσιστικό νομοσχέδιο¨ αποδεικνύει περίτρανα πως τα ιστορικά γεγονότα που συνδέονται με τη μαρτυρική πορεία του Ελληνισμού της Ανατολής αφήνουν παγερά αδιάφορη την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν αποκλείω, το σχετικό νομοσχέδιο να ήρθε και αυτό έτοιμο από ξένα κέντρα και απλά να μεταφράστηκε στα ελληνικά, ώστε να γίνει νόμος του κράτους.

Είναι σαφές, πως για κάποιους κυβερνητικούς παράγοντες υπάρχουν Ολοκαυτώματα α’ και β’ κατηγορίας.

Κρύβονται πίσω από νομικίστικους όρους για να πείσουν την κοινή γνώμη, πως η φρικτή μεθοδολογία που ακολουθήθηκε στη σφαγή των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Αρμενίων, δεν έχει ομοιότητες με τις πρακτικές που ακολούθησαν οι ναζιστές κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εναπόκειται πλέον στους βουλευτές όλων των κομμάτων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να μη διαγράψουν την ιστορική μνήμη, να μη ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο εάν δεν συμπεριληφθεί, ρητά και κατηγορηματικά, η ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των προγόνων μας.»  

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous