Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ»

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014εκτύπωση
08.jpg

Συνεδρίασε την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης.

Παρουσία όλων των μελών, ο πρόεδρος της επιτροπής Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε σε σύντομη αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος και της συνεργασίας του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό των κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλου.

Ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε τις καταγγελίες που είχε διατυπώσει την ημέρα των εκλογών σχετικά με την έλλειψη και απόκρυψη ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας πως κάποιοι επέλεξαν να μην τηρήσουν ούτε τα προσχήματα, παίζοντας σε βάρος του ίδιου περίεργα και ύποπτα παιχνίδια. 

Ωστόσο, τα μέλη της επιτροπής ομόφωνα συμφώνησαν πως το αποτέλεσμα της κάλπης, όσο και αν επηρεάστηκε από εξωγενείς παράγοντες, οφείλει να γίνει σεβαστό και πως αυτό που πρέπει να αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ανεξάρτητης συνέχειας του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης στο μέλλον.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, παρά τις οχλήσεις», ξεκαθάρισε ο κ. Ψωμιάδης, τονίζοντας πως και μετά τις εκλογές πολλοί τον προσέγγισαν αναζητώντας διαύλους συνεργασίας και συμπόρευσης, όμως ο ίδιος τους επισήμανε πως προς το παρόν είναι απόλυτα προσηλωμένος στην αυτόνομη πολιτική πορεία του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. «Με τιμά ασφαλώς το ενδιαφέρον φίλων από άλλα κόμματα και αποδεικνύει πως η συντριπτική πρωτιά στις ψήφους της ευρωκάλπης αποτελεί μια ακόμη δικαίωση. Το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, όπου δεν ισχύει η αρχή του ενός ανδρός. Όποια συγκροτημένη πρόταση στο μέλλον κατατεθεί, θα τεθεί υπ’ όψιν όλων των μελών και θα κριθεί ανάλογα», συμπλήρωσε. 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous