ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014εκτύπωση
08.jpg

Ευχετήρια επιστολή επ’ ευκαιρία των Ονομαστηρίων του απέστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τον Α’ ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Θεσσαλονίκη 11 Ιουνίου 2014

Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινούπολης,

Νέας Ρώμης

και Οικουμενικό Πατριάρχη

κ.κ. Βαρθολομαίο τον Α’

Εις Φανάριον

 

  Παναγιώτατε, Πάτερ και Δέσποτα, 

Παρακαλώ όπως δεχτείτε επί των Ονομαστηρίων Σας τις θερμότατες ευχές μου.

Σύμπας ο Ορθόδοξος κόσμος τιμά σήμερα τον Πατριάρχη του Γένους μας που παραδίδει καθημερινά μαθήματα ήθους, διδάσκοντας με τον ενάρετο βίο του τη δύναμη της αγάπης.

Της αγάπης, που όπως κάποτε ο ίδιος ορθά επισημάνατε, «μαλακώνει τας σκληράς καρδίας, συναδελφώνει τους εχθρούς, ευρίσκει διεξόδους εις τα αδιέξοδα, φωτίζει τα σκότη των καρδιών, δίδει αξία εις την ζωήν, επιτυγχάνει τα ακατόρθωτα».

Έτη πολλά και ευλογημένα Παναγιώτατε!  

  

Με αισθήματα σεβασμού και αφοσίωσης,

 

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous