Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014εκτύπωση
04.jpg

Με αφορμή την παρουσίαση από το ΣΑΣΘ της πρότασης για το τραμ στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Να δώσω καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον παλιό μου συνάδελφο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και καλό φίλο Γιάννη Παλαιστή για το ολοκληρωμένο σχέδιο που κατέθεσε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σχετικά με τη δημιουργία δικτύου τραμ στην πόλη.

Δυστυχώς η μακρά εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει να είμαι αισιόδοξος σχετικά με την υλοποίηση του έργου.

Από λόγια και μακέτες χορτάσαμε σε αυτή την πόλη. Η θλιβερή πραγματικότητα είναι πως φτάσαμε στα μέσα του 2014 και μόνο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ εξυπηρετούν το αγαθό της δημόσιας μεταφοράς.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη: Όπως για παράδειγμα να εξεταστεί το εάν η κατασκευή του δικτύου παράλληλα με τις εργασίες του Μετρό θα επιβαρύνει περαιτέρω το ήδη οξυμένο κυκλοφοριακό πρόβλημα μιας πόλης που υποφέρει.

Ακόμη υπάρχουν θέματα σε σχέση με το που θα τοποθετηθούν οι ράγες σε συγκεκριμένες οδικές αρτηρίες, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξει περαιτέρω συρρίκνωση λωρίδων κυκλοφορίας.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι, που θα πάνε τα αυτοκίνητα; Τι θα γίνει με τα ταξί που όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν καταλυτικά στη διευκόλυνση των μετακινήσεων των Θεσσαλονικέων; Μήπως ανοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή δακτυλίου στο κέντρο της πόλης;

Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της πλήρους χρηματοδότησης του έργου.  Και αν δεν φτάσουμε στο κρίσιμο αυτό σημείο, είναι καλό να μην ζούμε σε αυταπάτες…» 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous