Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως το πρόσφατο μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας αναφέρεται σε αλλαγή οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής και όχι σε αλλαγές προσώπων.

Ασφαλώς πρέπει να δώσουμε μια σχετική πίστωση χρόνου στα νέα κυβερνητικά στελέχη, είναι άδικο να τους κατηγορούμε ή να τους ¨αγιοποιούμε¨ προτού κριθούν από τη δουλειά τους.

Σε κάθε περίπτωση, εμφανίζεται ενισχυμένος ο Βαγγέλης Βενιζέλος, κερδίζοντας περισσότερες συμμετοχές στο νέο κυβερνητικό σχήμα για το ΠΑΣΟΚ.

Επαφίεται τώρα στον Αντώνη Σαμαρά να κρατήσει ισορροπίες μέσα στην παράταξη του, ενόψει της (πολύ) δύσκολης πορείας. 

 Όσο αφορά στο πρόσωπο του νέου υπουργού των Οικονομικών, ως σχόλιο ταιριάζει μόνο η λαϊκή παροιμία ¨Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς¨… 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous