ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014εκτύπωση
01.jpg

«Θέλω και δημόσια να συγχαρώ τον Απόστολο Τζιτζικώστα για τη μεγάλη εκλογική του επιτυχία.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της κεντρικής Μακεδονίας του έδωσε ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης. Μια τεράστια νίκη που έχει κάθε δικαίωμα να μην τη χαρίζει σε κανένα συγκεκριμένο κόμμα.

Άλλωστε επανειλημμένα είχα τονίσει και εγώ ως Περιφερειάρχης πως τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν χρώμα, αλλά απαιτούν συνολική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση τους, όπως κάναμε εμείς στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επί δέκα χρόνια.

Οι πολίτες μίλησαν και είναι σαφές πως έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τη Διοίκηση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δεν χρειάζονται λοιπόν ούτε γρήγορες αποφάσεις ούτε εγωιστικές και αλαζονικές συμπεριφορές.

Ακόμη, θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες του για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν αλλά και στα στελέχη της προηγούμενης περιφερειακής ομάδας, της ¨Δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία¨, που με την εμπειρία τους και τη δυναμική τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου.

Το μόνο που ζητώ από τον Απόστολο είναι να σταθεί αυτές τις ώρες του προσωπικού του θριάμβου με σεμνότητα απέναντι στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές πάντα οι τόνοι ανεβαίνουν.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνά, πως η παρουσία του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης καταρχήν και έπειτα στο τιμόνι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αμέσως μετά την έκπτωση μου, οφείλεται, για όσους γνωρίζουν, κατά κύριο λόγο στον Αντώνη Σαμαρά.

Και για το έργο που καλείται να υλοποιήσει την επόμενη –δύσκολη- ημέρα, χρειάζεται σαφώς τη κυβερνητική συνδρομή. Είμαι βέβαιος πως οι ισορροπίες θα βρεθούν, προς όφελος της κεντρικής Μακεδονίας, προς όφελος των πολιτών.» 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous