Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014εκτύπωση
ekdilosi1.jpg
ekdilosi2.jpg
ekdilosi3.jpg
ekdilosi4.jpg
ekdilosi5.jpg
ekdilosi6.jpg
ekdilosi7.jpg
ekdilosi8.jpg
ekdilosi9.jpg
ekdilosi10.jpg

Με τη φράση «απόψε η Θεσσαλονίκη μίλησε, απόψε η Θεσσαλονίκη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό και τη στέλνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» ξεκίνησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης το χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace, όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη (20/5) η κεντρική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Παρουσία του Προέδρου της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρωνα Πολύδωρα, του Αντιπροέδρου Νίκου Νικολόπουλου, των υποψήφιων ευρωβουλευτών Αναστασίας Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου, Γεώργιου Χαρισόπουλου, Ησαΐα Κωνσταντινίδη, Τζέιμς Χριστόφορου Σώντερς, Μάριου Ευθυμιόπουλου, Μαρίας Πολύζου και Νικόλαου Θεοχάρη, ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε στο χαιρετισμό του: «Δεν θα είμαστε η έκπληξη των ευρωεκλογών, αλλά ο μεγάλος νικητής. Η ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Εμείς,», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, «είμαστε η πραγματική, ατόφια ΝΔ και καλούμε όλους τους δεξιούς, όλους τους πατριώτες να συστρατευτούν μαζί μας, να σταθούν εμπόδιο σε αυτό τον ανελέητο σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού, κοινωνικό, οικονομικό και πνευματικό.»  

Για «κατάσταση κοινωνικής εκκαθάρισης» την οποία βιώνει ο ελληνικός λαός έκανε λόγο στην ομιλία του ο Πρόεδρος του κόμματος Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό συγκροτήθηκε με στόχο «τη σωτηρία του ελληνικού λαού». «Η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου ήρθε σε μια νύχτα να κάνει τους νοικοκυραίους διακοναραίους» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό δεν θα αφήσει το λαό απροστάτευτο στα χέρια των τοκογλύφων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής που στηρίζει την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, ο Πρόεδρος του Κινήματος «Δημοκρατία Πολιτών», Δημοσθένης Τάκος-Γάκος που συνεργάζεται με το κόμμα, ο πρώην υφυπουργός Αδάμ Ρεγκούζας, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών για τη Θεσσαλονίκη μας» Μάκης Στεργίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γιώργος Αναστασιάδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα Αθανάσιος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεοφάνης Παπάς κ.α.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous