Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ : «Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014εκτύπωση
1033-07-3.jpg

Αγωνία και προβληματισμό για την τύχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παλεύουν να κρατηθούν και τελικά καταλήγουν στο λουκέτο, εκφράζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ταυτόχρονα ο κ. Ψωμιάδης  καυτηριάζει την μονομερή «στοργική» στάση της κυβέρνησης έναντι των Τραπεζών και δηλώνει:

«Το θέμα της επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ένα θέμα-πληγή για την σημερινή τραγική οικονομική πραγματικότητα. Η μία μετά την άλλη κλείνουν, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και ο τραπεζικός κλάδος που ανέκτησε την δύναμη του, αρνείται τώρα να χορηγήσει νέα δάνεια. Ωστόσο από ό,τι φαίνεται, ούτε κάποιο δάνειο βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εφόσον στην άκρη του δρόμου περιμένει η εφορία απειλώντας με πρόστιμα. Όλο αυτό το χάος είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης, εξαιτίας της οποίας οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Οι Τράπεζες σώθηκαν με την ανακεφαλαιοποίηση και οι μικρομεσαίοι αφέθηκαν στην τύχη τους. Έτσι έσωσε την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς; Ως πότε αυτή η κυβέρνηση θα στρέφει στο λαό τα νώτα της;»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous